وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

کدخدایی: ثبت‌نام زنان در انتخابات ریاست جمهوری بلامانع است

سخنگوی شورای نگهبان درباره اینکه آیا کاندیدایی به خاطر زن بودن رد شده است؟ گفت: ما هیچ وقت به دلیل زن بودن کاندیدایی را رد نکرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا زنان می‌توانند برای انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد شوند؟ گفت: ثبت نام بلامانع است و بحث‌های دیگرش باید به تدریج حل شود.

 

عباسعلی کدخدایی در نشست خبری امروز با اشاره به اعلام نظر شورای نگهبان درباره برخی مصوبات مجلس گفت: عدم مغایرت شش مصوبه مجلس با شرع مقدس و قانون اساسی اعلام شد.

 

وی ادامه داد: یکی از مصوبات، طرح مفصلی بنام طرح دو فوریتی اصلاح ماده ۵۵ مکرر قانون مالیات های مستقیم بود که در رسانه‌ها به طرح وضع بر مالیات خانه‌های خالی شناخته شد و ایراداتی داشت و ایراداتی اعضای شورای نگهبان داشتند و چند ابهام داشت و یکی از ابهامات این بود که تعریفی از خانه خالی نشده بود. این مصوبه به مجلس رفت و اصلاحاتی در آن صورت گرفت و در دستور کار شورای نگهبان قرار گرفت که نتیجه بعدا اعلام می شود.

 

سخنگوی شورای نگهبان درباره اینکه آیا اصلاح قانون انتخابات ریاست به انتخابات سال ۱۴۰۰ خواهد رسید یا خیر؟ ادامه داد: نمی توانم در این زمینه اظهارنظر کنم چون مصوبه هنوز به دست ما نرسیده است. شورای نگهبان مثل همه ادوار تجربه خود را از طریق پژوهشکده شورای نگهبان و نظرات اعضای شورا بیان می کند و صرفا نظرات شخصی است و نظر نهایی زمانی است که مصوبه به صورت رسمی برای ما ارسال شود.

 

وی افزود: پژوهشکده و اعضای شورای نگهبان اگر نظری درباره اصلاح قانون انتخابات داشته باشند، در همه‌ی ادوار این نظرات به نمایندگان مجلس ارائه شده است.

 


سخنگوی شورای نگهبان درباره اینکه شنیده شده شورای نگهبان به قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین ورود کرده است؟ گفت: ما هیچ گونه ورودی نداشتیم چون از طرح و موضوع قرارداد مثل شما از رسانه ها مطلعیم و تا زمانی که مصوبه ای از مجلس ارسال نشود ورودی نخواهیم داشت.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا زنان می‌توانند برای انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد شوند؟ گفت: ثبت نام بلامانع است و بحث‌های دیگرش باید به تدریج حل شود.

 

کدخدایی افزود: قانون موجود انتخابات ریاست جمهوری شرایط چندگانگی را برای داوطلبان گذاشته اما مجلس در حال تلاش برای تغییر شرایط از کمی به کیفی است.

 

وی درباره اینکه تمهیدات شورا برای انتخابات آینده چیست؟ گفت: مذاکراتی را با وزارت کشور درباره انتخابات پیش رو شروع کردیم و اگر بنا باشد تغییری در روند برگزاری انتخابات قرار باشد رخ دهد، اعلام می‌کنیم.

 

سخنگوی شورای نگهبان درباره اینکه آیا کاندیدایی به خاطر زن بودن رد شده است؟ گفت: ما هیچ وقت به دلیل زن بودن کاندیدایی را رد نکرده‌ایم.

 

وی درباره برگزاری الکترونیکی انتخابات گفت: ما مذاکراتی را با وزارت کشور درباره الکترونیکی برگزارکردن انتخابات ۱۴۰۰ در شرایط کرونا داشته‌ایم.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره اینکه شما تاکید کردید که ثبت نام در انتخابات بلامانع است و رییس جمهور آتی می تواند از بین زنان باشد، این در حالی است که هیچ کاندیدای خانمی از سوی شورا تایید نشده است. آیا نظر فقها در خصوص مصادیق رجل سیاسی تغییر کرده است؟ گفت: من عرضم این بود که بحث های فرهنگی در کشور ما جدی است و مساله ای نیست که با یک قانون حل شود ان‌شاءالله در دوره‌های آتی مساله فرهنگی حل شود.

 

وی افزود: نظر فقها درباره بحث ریاست جمهوری خانم‌ها هیچ تغییری نکرده است./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار